Om Privat Børnepasning

Fakta om privat pasning

 

 

 

 

Hvis den private børnepasser skal passe 3 eller flere børn, skal denne være godkendt af kommunen. Kommunen holder desuden tilsyn med de private passere, dette sker to gange årligt anmeldt og uanmeldt.

 

Som forældre kan I vælge den private passer som I ønsker og har det godt med. Den private passer skal også godkende dette arbejdsforhold. Det er allerede her det lille frø begynder at spire og gerne skulle blive et super godt forhold mellem parterne.

 

Prisen for en privat pasningsaftale er ofte billigere end det kommunale tilbud. Egenbetalingen i 2014 for en kommunal plads pr. år er kr. 28.434,- (svarende til 2.585 pr. måned i 11 mdr) og hos mig koster det pr. år kun kr. 24.636,- eller pr måned 2.053,- i 12 mdr efter det kommunale tilskud, altså en besparelse på kr. 316,50 pr. måned/3.798,- pr.år. Aalborg Kommune yder højest 75% af den samlede udgift til den private pasning.

 

Den private børnepasser skal selv betale udstyr som legetøj, klapvogn eller cykel til transport af børnene. Herudover kommer pension, diverse udflugter, mad osv. som også betales af børnepasseren.

 

Den private børnepasser skal selv sørge for at annoncere efter børn, da der ikke er pladsanvisning til private børnepassere.

 

Åbningstiden hos den private børnepasser er som oftest mere fleksibel og kan tilrettelægges efter behov. Den private børnepasser ikke er pålagt at skulle modtage gæstebørn.

 

Under ferie og evt. sygdom er der desværre ingen pasnings garanti. Det er derfor forældrenes eget ansvar at få passet barnet. Hos mig planlægges ferien ca. et år forud. Ved lægebesøg el. lignende har jeg mulighed for at benytte en vikar denne skal godkendes og der indhentes sociale oplysninger, straffeattest og børneattest.

 

Hvad spiser vi?

 

Vi spiser sundt og varieret og børnene får mælk, frugt og grønt hver dag.

 

Det er vigtigt at børnene får en sund kost da det fremmer læring og motorik.

 

100% Røgfrit

 

Kære forældre

 

Når I afleverer jeres barn hos mig, kan I være sikre på, at der ikke bliver røget i hjemmet. Hverken jeg selv eller min mand ryger, ligesom vores gæster må acceptere at rygning foregår udenfor. Vores hjem er røgfrit, hvorfor I kan være sikre på, at jeres barn bliver passet i et røgfrit miljø, hvor jeres barn ikke bliver udsat for passiv rygning.

Fælles Legestue:

 

Sammen med andre private børnepassere fra området og deres børn, kan vi mødes hver onsdag i legestue. Vi bruger forsamlingshuset i Dall-Villaby og der er god plads til at boltre sig på.

 

Der er legetøj til børnene som vi deler med de andre grupper og der er mulighed for at komme ud når vejret er til det.

 

Vi bruger dagen på at lege og lave forskellige aktiviteter sammen med børnene.

 

Vi spiser formiddagsmad og medbringer madpakker.

 

 

 

Privat Børnepasning i Dall

Kontakt:

Michaela Ibsen

Dallvej 79, Dall

9230 Svenstrup

 

Tlf.: 21 77 23 41 - e-mail: info@dall-privatpasning.dk